Nudelbiksen

Wok roskilde

Er du sulten, og leder du efter den bedste mad i Roskilde? Hos Nudel Biksen serverer vi smagfuld, autentisk og sund thailandsk mad, som du enten kan nyde i vores thairestaurant eller bestille som levering og takeaway. 

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

VORES MAD

Lækre wokretter 

De fleste, der har prøvet kræfter med thailandsk mad, ved, at det er en smagseksplosion af dimensioner. En masse aromatiske urter, stærke krydderier og friske grøntsager giver maden den velkendte smag og duft. Ingredienserne er ikke mindst med til at give maden dét smagsindtryk, man forventer fra thaimad. Mange thairetter tilberedes i wok, og de retter, vi serverer hos Nudel Buksen, er ingen undtagelse. 


Hvorfor bruge wok til tilberedning?

Wok er et populært redskab til tilberedning, og det er ikke uden grund. I thailandsk madlavning har den nogle helt konkrete fordele, fordi det gør det nemmere at lave sund, hurtig og lækker mad. En wok er ideel til lynstegning af retter, så kødet tilberedes hurtigt, mens grøntsagerne fortsat er sprøde og lækre, når retten er klar til servering. Hos Nudel Biksen giver det os muligheden for at lave hurtig og lækker mad, som du kan modtage, straks efter du har bestilt den. Det er også et sundere alternativ til en almindelig pande, fordi denne tilberedningsmetode ikke kræver nær så meget olie. Nogle af de mest populære thailandske retter som stegte ris og pad thai er lavet i wok.

Bestil wokretter fra  fra Nudel Biksen

Hvis du mangler et sundt, nemt og udsøgt måltid, så kan du bestille thaimad tilberedt i wok i Roskilde som både takeaway og levering fra Nudel Biksen. Vores thairestaurant ligger i hjertet af Roskilde, så det er nemt at komme fra og til. Du kan også få maden leveret direkte til din husstand, hvis du bor i Roskilde eller omegn. På den måde modtager du maden hurtigst muligt, efter den er bestilt. Du er selvfølgelig også velkommen til at spise på vores thairestaurant i Roskilde. Vi har en masse lækre retter, som er tilberedt i wok, men også lækre supper og curries. Se vores menukort for hele vores udvalg. 

Vi bestræber os på at have et bredt udvalg med alle de smage, som det thailandske køkken har at tilbyde. Vi har derfor noget for enhver smag, og vi sikre på, at selv den kræsne spiser vil kunne nyde noget fra vores menukort. Har du lyst til lækker mad tilberedt i wok i Roskilde? Så bestil din mad online, eller kom ned og besøg os i restauranten. 

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp