Om os

Nudelbiksen

Nudel Biksen er en thai restaurant beliggende i Roskilde med retter for enhver smag

Autentisk chicken satay fra Nudel Biksen

Smagfuld Thailandsk mad

Nudel Biksen er en skøn, lille thailandsk restaurant beliggende centralt i Roskilde – blot et par hundrede meter fra Roskilde Station.

Vores hyggelige restaurant på Algade i Roskilde er et oplagt sted at mødes, hvis du gerne vil nyde et skønt, thailandsk måltid i samvær med venner og familie. Vi har en masse retter, du kan vælge i mellem, så vi kan forsikre dig om, at der er noget, der falder i din smag. Vores kokke har passion for det, de laver, og med kompetence og friske råvarer forsøger de altid at give dig den bedst mulige oplevelse.

Vores thaimad laves med det formål, at det skal tilfredsstille dem, der smager det, men også at det skal være tro mod den madkultur, vores mad drager inspiration fra. Det betyder, at nogle af vores retter kan være stærke. De stærke retter er markeret med chillier på vores menu afhængig af styrke.

Du kan også komme og besøge os i Roskilde, hvis du blot vil benytte dig af vores takeaway. På den måde kan du tage maden med hjem for at nyde den dér. Maden kan også leveres til dit dørtrin.

Ønsker du at bestille mad fra vores thai restaurant? Kontakt os gerne!

Thai restaurant i roskilde

Din førende Thai Restaurant - oplev autentisk thai mad

Her hos os i Nudelbiksen, venter der dig autentiske thailandske smagsoplevelser. Som en førsteklasses Thai restaurant er vi stolte af at tilbyde en udsøgt menu fyldt med traditionelle og velsmagende retter, der fanger essensen af thailandsk køkkenkunst.

Vores erfarne kokke bruger kun de fineste ingredienser og autentiske opskrifter, der er overleveret gennem generationer. Uanset om du er til den krydrede Pad Thai, den fyldige Tom Yum suppe eller de saftige grønne karryretter, kan du regne med en kulinarisk rejse til Thailand ved hvert besøg.

Nyd den hyggelige atmosfære i vores restaurant, der emmer af thailandsk kultur og gæstfrihed. Vi byder både små og store selskaber velkommen til at dele de lækre måltider og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen.

Bestil bord i vores Thai restaurant i dag og oplev ægte smagsoplevelser, der tager dig med på en kulinarisk rejse til Thailand. Hos Nudelbiksen er vi passionerede omkring at bringe den autentiske smag af Thailand til dig.

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

Åbningstider

”Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt”

Lukas Pacey

”Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.”

Martine Schwartz

”God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.”

Martin Esp