Nudelbiksen

Take-away Roskilde

Hos Nudel Biksen serverer vi thai take-away i Roskilde fra vores hyggelige restaurant.
Er du sulten efter smagfuld og autentisk thailandsk mad, så kan du bestille din mad på vores hjemmeside.

thai take-away

Har du lyst til en velsmagende og autentisk thailandsk smagsoplevelse som take-away i Roskilde? Nudel Biksen er din lokale thai restaurant i Roskilde, og et stort udvalg af nudelretter og andre smagfulde, thailandske specialiteter er derfor aldrig langt væk. Fra vores hyggelige restaurant i Roskilde kan du tage din lækre thaimad med hjem. Vi har et bredt udvalg, og vi stræber efter at tilbyde muligheder til alle. Derfor bestemmer du selv, om du vil have kylling, oksekød, skaldyr eller noget helt fjerde i din ret. Ligesom resten af det thailandsk køkken er vores mad og fremgangsmåder enormt varierede. Vores mad lynsteges i wok, dybsteges, dampes og grilles. Den store variation i ingredienser og tilberedning gør også maden enormt spændende at spise. Vi serverer bl.a. pad thai, pad mee, gaeng panang samt forskellige andre gaeng og supper. Vi har selvfølgelig også vegetariske alternativer, hvor du kan tilvælge tofu fremfor kød i vores retter. Alle disse komponenter indgår i det, vi selv synes er den bedste take-away i Roskilde.

Takeaway med autentiske thailandske smage

Hos Nudel Biksen er du garanteret et delikat måltid, hvor retterne laves nøje med udgangspunkt de i autentiske smage, der kendetegner det thailandske køkken. Hvis du foretrækker, at din mad ikke er så stærk, kan du vælge én af vores mildere retter eller nævne dine specifikke ønsker til retten. Vi er meget fleksible og bestræber os på at levere take-away, som alle kan nyde. Vi har stor erfaring med thailandsk madlavning, og derfor kan du forvente et godt resultat af høj kvalitet hver eneste gang, du bestiller mad fra os.

Take-away med friske råvarer

Hos Nudel Biksen er vi altid opmærksomme på, at de bedste råvarer giver den bedste smag. Vores retter består derfor af friske grøntsager, protein og krydderurter. Vi er kompromisløse i vores ambition om kvalitet, og det gælder vores take-away i Roskilde. Vores kompetente kokke har erfaring med thailandsk madlavning og arbejder målrettet på at blive bedre. Vores mad laves derfor fra bunden, så vores kunder kan nyde det bedste resultat hver gang, når de besøger os og bestiller take-away. 

Vil du gerne have thai take-away i Roskilde eller omegn, så kan du kaste et blik på vores menukortet for at få et overblik over udvalget over vores smagfulde retter. Hvis du allerede har bestemt dig, kan du bestille din mad på nedenstående knap. 

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp