Om Nudel Biksen

Thairestaurant i roskilde

Nudel Biksen er en thairestaurant beliggende i Roskilde med sunde og velsmagende retter for enhver smag. Retterne er autentiske og nænsomt sammensat fra et valg af friske og smagfulde ingredienser.

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

Thairestaurant

Hos Nudel Biksen gør vi vores ypperste for, at du får en madoplevelse, du ikke kommer til at glemme. Du er mere end velkommen til at  nyde maden i behagelige og indbydende rammer i vores thairestaurant. Vi serverer mad, som falder i alles smag, så du kan trygt nyde maden i selskab med venner og familie i alle aldre. 

Vi påtager os rollen som thairestaurant med stor seriøsitet og respekt. Alle de smage, ingredienser og kendetegn, du forbinder med thaimad, kan du forvente hos Nudel Biksen. Vores sunde og varierede menukort giver dig nemlig en masse muligheder fra det thailandske køkken. Maden indeholder alt fra nudler og ris til friske grøntsager og krydderurter til valgfri protein. Maden tilberedes med brug af friske kvalitetsråvarer, og hver ret bliver omhyggeligt tilberedt. Ambitionen er, at man skal have en god oplevelse hver gang, både hvad angår den mad og den service, vi yder for vores besøgende. Vil du prøve det på egen hånd? Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores thairestaurant som ligger i hjertet af Roskilde.

Thailandsk spisested Roskilde

Vores thairestaurant er et ideelt spisested for både lokale og besøgende i Roskilde, der ønsker et velsmagende og sundt måltid. Med vores mad forsøger vi at udtrykke alt det, der kendetegner Thailand. Restauranten har en central beliggenhed i byen nær Roskilde Station. Hvis du leder efter frokost eller middag i Roskilde, er Nudel Biksen det oplagte spisested, hvor du kan få en masse retter, du måske ikke har prøvet før. Vi lover dig for, at det vil få dine smagsløg til at danse. 

Hvis du er på farten, er maden fra vores thairestaurant også en oplagt mulighed i form af vores take-away. Du vil kunne nyde dit måltid, kort tid efter du har foretaget din bestilling. Hvis du foretrækker, at maden kommer direkte til dit dørtrin, kan du også benytte dig af vores leveringsmulighed. 

Skal det være hurtigt og nemt, men skal det samtidig være sundt og velsmagende? Så besøg os hjertens gerne i restauranten, eller bestil maden som takeaway online på nedenstående knap.

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp