Nudelbiksen

Wokretter

Leder du efter autentiske, velsmagende wokretter, som man kender fra det thailandske køkken? Så behøver du ikke lede længere. Hos Nudel Biksen serverer vi nogle af dem mest klassiske thairetter, som tilberedes i wok.

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

velsmagende wokretter

Wokretter hos Nudel Biksen

Thailandsk mad har en helt særlig smag og fremtoning, og det skyldes både de mange aromatiske krydderurter, friske grøntsager og stærke chili. Men selve fremgangsmåden er også afgørende. Mange af de klassiske retter, som danskerne har stiftet bekendtskab med, er nemlig lavet med wok. Wokretter er særligt populære i thailandsk madlavning, fordi wok er en fremragende genvej til hurtig, nem og velsmagende mad. Redskabet er f.eks. ideel til lynstegning af retter, så kødet tilberedes hurtigt, mens grøntsagerne stadig har et friskt bid.  Disse wokretter serverer vi hos Nudel Biksen, og vi garantere et resultat af høj kvalitet og fantastisk smag. Det har også den betydning, at vi hurtigt og nemt kan lave et smagfuldt måltid til tid, uden vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten. Vores wokretter er bl.a. pad thai, pad mee og vores mange varianter af stegte ris. Der er derfor rigeligt at vælge imellem, når du gerne vil bestille thaimad hos Nudel Biksen.

 

Bestil hos Nudel Biksen

Hvis du har lyst til et sundt, nemt og udsøgt måltid, så er Nudel Biksen det oplagte valg, da du kan spise i restauranten eller bestille som henholdsvis takeaway og levering. Uanset hvordan du nyder vores mad, så tilbereder vi altid maden med kærlighed, kvalitet og gode råvarer. Det gælder, uanset om du bestiller wokretter, stegte ris eller noget helt tredje fra vores menukort.  Når du bestiller fra vores thairestaurant, så sørger vi for, at du modtager maden hurtigst muligt efter bestilling. Vi har et bredt udvalg af retter, som er tilberedt i wok såvel som supper og karryretter. Du kan se vores menukort for hele vores udvalg, så du kan finde din favorit. 

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp