Om Nudel Biksen

Thai mad i roskilde

Autentisk thai mad har en smagsprofil, som man straks kan genkende, når man smager den. Det bestræber vi os på at levere i Nudel Biksen.

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

veLSMAGENDE THAI MAD

Mad fra Thailand er fyldt med store smage, friske grøntsager og krydderurter, der giver maden den karakteristiske smag, som man eksempelvis kender fra en rejse til Thailand. Hos Nudel Biksen i Roskilde er det dén smag, vi hver dag stræber efter at gengive i vores madlavning. Du kan derfor forvente en smagsoplevelse, der indeholder alle de smage og ingredienser, du kender fra det thailandske køkken. Thai mad er enormt varieret, og det er vores menukort et tydeligt eksempel på. Variansen gør også thai mad til et sundere alternativ til mange andre takeaway-menuer, så du kan trygt nyde vores mad, hvis du holder øje med kalorieindtaget. 

Du kan selv vælge tilbehør i form af ris eller nudler, og du kan vælge forskellige slags protein til hver ret. Herudover kan du vælge mellem stærke og milde retter. Der er derfor noget for enhver smag, når du nyder mad fra Nudel Biksen. Retterne tilberedes omhyggeligt med brug af friske kvalitetsråvarer, da vi tror fuldt og fast på, at kvalitetsingredienser udmønter sig i den bedste smag for vores kunder. Vores thai mad er den bedste mulighed for dig, der vil have et hurtigt måltid, men ikke vil gå på kompromis med smag, kvalitet og sundhed. 

Du har adskillige muligheder for at nyde mad fra Nudel Biksen. Vores restaurant er centralt beliggende i Roskilde, og det er et ideelt sted at besøge, hvis du bor i området eller blot er på besøg.Vi tilbyder ligeledes både takeaway og levering, som du kan bestille online. Så sørger vi for, at maden er klar til at spise hurtigst muligt. 

Hvis du gerne vil have stillet sulten med nogle fremragende thai mad, så kom forbi restauranten på Algade i Roskilde, eller bestil din mad online. 

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp