Om Nudel Biksen

restaurant i roskilde

Fra vores restaurant i Roskilde laver vi fremragende retter, der på autentisk vis gengiver de smage og udtryk, som man kan forvente fra thailandsk madlavning. 

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

tHAILANDSK RESTAURANT I ROSKILDE

Leder du efter en restaurant i Roskilde, så behøver du ikke lede længere. Nudel Biksen er en lille thailandsk perle, hvor du kan spise alle de velkendte retter fra thailandsk madlavning. I vores restaurant serverer vi mad, hvor autenticitet og god smag går hånd i hånd. Det skylds ikke mindst, at vi benytter alle de autentiske ingredienser og krydderurter, der afgiver den duft og smag, som man straks kan genkende. Restauranten er beliggende centralt i Roskilde og er et ideelt spisested for familier, par og andre selskaber. Vi serverer nemlig retter, der passer til alle anledninger, og som kan tilpasses efter behov ift. styrke og ønskede ingredienser i de enkelte retter. 

Take-away restaurant i Roskilde 

Restauranten er også et ideelt spisested, hvis du vil afhente eller få udbragt din mad. På den måde kan du nyde vores retter, hvor det passer dig allerbedst. Nudel Biksen ligger tæt på stationen, så det er det ideelle sted at bestille mad fra, uanset om man bor i området eller blot er på besøg. Uanset om du vælger at spise i vores restaurant eller bestiller maden til afhentning, så bestræber vi os altid på at levere et produkt af højeste kvalitet. Vi benytter friske råvarer og traditionelle fremgangsmetoder, der giver både den bedste og mest autentiske smag til thaimaden. Maden er desuden hjemmelavet fra bunden, og vi håber, at passionen for det, vi laver, kan mærkes i hver bid. Vi holder desuden priserne på et fornuftigt niveau, så du aldrig skal ud med den helt store pengepung, når du besøger vores restaurant i Roskilde. 

Hvis du leder efter en thailandsk restaurant i Roskilde, som serverer sund og velsmagende mad, så er Nudel Biksen noget for dig. Vi glæder os til at give dig en smagsoplevelse, som du ikke kommer til at fortryde. 

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp