Nudelbiksen

Bedste restaurant i roskilde

Er du sulten, og leder du efter den bedste mad i Roskilde? Hos Nudel Biksen serverer vi smagfuld, autentisk og sund thailandsk mad, som du enten kan nyde i vores thairestaurant eller bestille som levering og takeaway. 

Nudelbiksen thai restaurant i Roskilde

VORES MAD

Hyggeligste restaurant i Roskilde 

På Algade 41 i Roskilde finder du den bedste og hyggeligste thairestaurant i Roskilde, hvor du kan forvente omgivelser af samme høje kvalitet som den mad, vi tilbyder. Vores personale står klar til at byde dig velkommen og sikre dig en god oplevelse. Nudel Biksen er derfor din lokale restaurant i Roskilde og omegn. Restauranten er blot 200 meter fra Roskilde St. og er derfor let at finde, hvis du besøger os fra København eller andre steder på Sjælland. 

Vores dygtige kokke arbejder målrettet for at give dig den bedst mulige smagsoplevelse, når du spiser i restauranten, og de bestræber sig på løbende at udvikle sig yderligere. Vi leverer et bredt udvalg af retter fra det thailandske køkken, og du kan derfor trygt tage hele familien med i restauranten, da vi også serverer flere børnevenlige thairetter. I kan med fordel bestille flere af vores delevenlige thairetter, så hele familien får smagt lidt af hvert. Det thailandske køkken er kendetegnet ved dets variation og brede smagsprofil, og det er dét, vi bestræber os på at levere i vores thailandske mad.

Takeaway i Roskilde

Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores restaurant for at hente din mad og tage den med hjem. Vi arbejder hårdt for at blive den bedste thai takeaway i Roskilde. Vi sørger for, at maden er frisklavet, når du afhenter den, så du får et varmt og lækkert måltid, så snart du er klar til at spise. Du kan vælge mellem adskillige former for protein, herunder kylling, oksekød, skaldyr og tofu. Vi tilbyder derfor også vegetariske muligheder, og vores mad er enormt varieret i både ingredienser og tilberedning. Du kan desuden tilvælge sundere alternativer, og heller ikke her går vi på kompromis med smagen! Uanset dine præferencer arbejder vi fokuseret på at levere den bedste mad og det mest tilfredsstillende resultat til dig. 

Levering i Roskilde 

Hvis tiden og overskuddet ikke er i top, kan du også få leveret den bedste thaimad direkte til din husstand gennem Wolt, hvor der leveres til Roskilde og omegn. På dén måde modtager du maden på dit dørtrin hurtigst muligt, efter du har bestilt den. Vi sørger for, at maden er forseglet og pakket godt ind, så den holder på varmen og fortsat ser appetitlig ud, når du skal spise den. 
 

Få lækre retter i Roskilde 

Leder du efter et lækkert og sundt måltid, så behøver du ikke lede meget længere. Der er flere muligheder for at nyde den bedste thaimad i Roskilde, uanset om du vil nyde det i vores skønne restaurant eller i mere familiære omgivelser. For at bestille online kan du trykke på knappen nedenfor, eller så kan du ringe til os på +45 53 56 41 42 for at booke bord eller andet. Vi glæder os til at servere for dig!

Åbningstider

Stor anbefaling herfra. Bedste karryretter jeg nogensinde har smagt

Lukas Pacey

Absolut bedste pad see ew jeg har fået i udenfor thailand. Kan slet ikke få armene ned.

Martine Schwartz

God mad og god service. Kun anbefalinger herfra. Vores foretrukne.

Martin Esp